skip to content

Suvepäevad 2013, Trepimäel 3.-4. august

Sellesuvine koosviibimine leiab aset otse Võrtsjärve kaldal Trepimäel. Tegemist on looduskauni kohaga, kus saab väärikalt suvepäevi pidada ja ühtlasi ka vaimu värskendada..

Asukoht

Trepimägi asub Tartumaal Rannu vallas. Kuna eeldatavalt sõidetakse valdavalt Tallinna ja Tartu suundadest, on järgnevalt lisatud google maps'i vastavad teekonnad. Tallinna poolt tulijad saavad kõige otsemat asfalteeritud teekonda näha SIIN. Google soovitab esmalt küll millegipärast läbi Viljandi sõita, kuid sinisega tähistatud teekond on tõepoolest täitsa hea ja tunduvalt lühem. Tartust tulijatele on kõige lühem teekond maha märgitud järgneval KAARDIL. Peaaegu sama pikk on teekond ka Tartu-Viljandi maanteed mööda tulles, kuid sel juhul tuleb arvestada teetöödega. .


Paar olulist ristmikku, millest oht enne kohale jõudmist mööda sõita, on uuritavad nendele klõpsates: SIIA ja SIIA. Vehendi külla jõudes ei tohi ära kohkuda sissesõidu keelu märki kohates. See on just tähiseks, et oled õigel teel. Sõida julgelt märgi alt läbi ning õige varsti märkad vasakut kätt Trepimäe puhkekeskuse silti. Sellest tuleb aga mööduda, sest sel korral me seal suvepäevi ei pea. Sõites veel ligemale pool kilomeetrit, märkad järve pool rohelist platsi ja sama tooni maja, mis ongi ühtlasi meie sihtkohaks.

Tegevused

Suvepäevade planeeritud avamine saaks toimuma kell 12. Sellele järgneks lõunasöök ning umbes kell 14 saaks alustada üritustega. Planeeritud on mitmeid aktiivseid tegevusi: köievedu, õllekasti hoidmine, jalg-/võrkpall, orienteerumine jpm. Samuti leidub tegevust pere noorematele liikmetele: saab õhupüssist märki lasta, pallimänge mängida, huvi korral kunstiannet proovile panna ja muidugi omavahel mängida. Huvilistel on võimalus metsa seenele ja marjule minna ning täiesti võimalik on isegi ette võtta paadisõit Võrtsjärvel. Umbes kell 19.00 on esialgselt plaanis alustada õhtuse tegevusega, ehk siis teha üles lõke, hakata grillima ning esimesed saaksid ehk juba saunagi. Loodetavasti saadab olemist ka elav muusika ning võimalus on osa võtta viktoriinist.

Pühapäeval külastame lähedalasuvat järvemuuseumi. Traditsiooniline suvepäevade lipp langetakse pühapäeval 15.00 paiku, millele eelneks ka ühine lõunasöök.

Majutus

Ööbida saab kämpingus või enda poolt kaasa võetud telgis. Voodikohti on umbkaudu 30 ning eelisjärjekorras saavad neile pretendeerida vilistlased ja lastega perekonnad. Kämpingus ööbijatel tuleks ühes võtta oma voodipesu.

Mida kaasa võtta

Suvepäevalistel tuleks kaasa võtta riideid iga ilma jaoks ning nii saunas kui ka ujumas käimiseks, ööbimiseks vajalikud vahendid (telk, voodipesu), õhtuseks grillimiseks omale meelepärane liha ning kuna kohal on ka puhvet, siis sularaha vastavalt äranägemisele

Ning loomulikult võta kaasa ka teised head kaasvennad ning oma kaaslane/lapsed.

Registreerumine 

Kasuta korporatsiooni postiloendis saadetud linki

Küsimuste tekkimisel

ksv! Taavi Unt, 53431733 , Taavi989@hotmail.com

ksv! Sander Mändoja, 55606986, sander.mandoja@eesti.ee


Vaade võrtsjärvele


Majutusasutus


Laagriplats