skip to content

Volber 2013

Postitatud 30.04.2013 kell 13:38
Uudised >>


Hea kaasvend ja korporatsiooni sõber!

30. aprill läheneb oma vääramatul moel ja teadagi mis - VOLBER on ukse ees. Seetõttu pühi tolm oma lipsult, pane peenem riietus selga, võta daam ja ka meie korporatsiooni sõbrad kaasa ja tule Tartusse ikka Jakobi 52 majja, meie heasse korporatsiooni kodusse. Tule kasvõi terve perega ja juba traditsioonilisse rongkäiku.

Ühisel nõul ja jõul oleme kokku pannud kava, mis on ühest küljest jällegi traditsiooniline oma headuses, kuid pakub sellel aastal ka oma üllatuspommi:

15.30 - Kogunemine konventi
16.00 - Pidulik koosolek
16.40 - Ühiselt rongkäigule minek (Vanemuise 46)
17.00 - 18.15 Rongkäik
20.00 - Koguneme Jakobi 52, et teha algust korporatsioonisiseste üritustega (daamid palutud)
20.30 - Rebasteater
21.00 - VolbriDisco avamine ja DJ avadefilee
21.45 - Viktoriin
23.00 - Uste avamine (külalised teistest korporatsioonidest)
23.00 - VolbriDisco, Vol. 1, 70-ndad, 80-ndad
01.00 - Krambambuli (sõltuvalt ilmast - toimub väljas/sees)
01.45 - VolbriDisco, Vol. 2, 90-ndad ... ja edasi kõik juba läbisegi ...

Kõik te juba ootate, kes on see DJ ehk maakeeli plaadikeerutaja? Mis siin ikka varjata, üle mitme aasta pühib sädelevalt diskokuuelt tolmu Põltsamaa diskorite koolkonna parimaid poegi DJ Tinx von Tonx. Tuleb tossu, tuleb värvimuusikat ... tuleb mida iganes ... tule ja sa ei kahetse! Talvehigi tahab väljatantsimist! Kevad on kohal! Mikrofoni taha saavad kõik paberitega ja paberiteta diskorid (on ka mõni üllatus varuks). Tellida saab ka soovilugu ... ikka raske raha eest! Maksta saab ka kroonides (muidugi mitte Eston Kroonides).

Volbriööl valitseb ka kord ja riietumisnõuded (tume ülikond):
Teiste akadeemiliste üliõpilasorganisatsioonide liikmed saavad uksest sisse, kui nad on teklis. Korporatsiooni sõber saab uksevalvest läbi ainult koos Fraternitas Liviensise liikmega. Kui liiget pole kohal, siis uksest sisse ei saa.

Ja muidugi on avatud puhvet (kell 1-n), kust saab kõike, mida Sinu hing volbrirännakul ihkab, et keha ja vaim püsiks värske ning ei väsiks.

Lase kevad südamesse!

ksv! Tõnu Toome
s/s kirjatoimetaja Tartus



Tagasi